"En bedrift med fokus på grønn kvalitet"

NORDISK LANDSKAP AS


Nordisk Landskap AS er et selskap som tilbyr tjenester innen anleggsgartner - og landskapspleie. Selskapet har hovedkontor i Oslo og en avdeling i Hamar. Hovedavdelingen påtar seg arbeid i Oslo, Akershus og Østfold, mens avdelingen på Hamar utfører arbeid i Innlandet.

 

Vi har spesialisert oss på felling og pleie av trær, samt vedlikehold av landskap - og grøntarealer. 

Selskapet tar oppdrag for private hageeiere, borettslag og næringsliv.

 

Vi har et mangfold av flinke ansatte og underleverandørerer, hvor alle er dyktige og strukturerte på deres fagområder. Med dette kan våre kunder være sikre på at jobben blir utført slik den skal.


HISTORIE

 

I 2015 ble Alexander Stortiset Landskapsentreprenør opprettet. Dette foretaket ble grunnlagt av Alexander Stortiset. I begynnelsen startet grunnleggeren med å tilby hagearbeid, samt felling og pleie av trær for private og borettslag. Dette utgjorde det mest av omsetningen, i tillegg til å leie seg inn hos større selskaper.

 

Siden den tid har både oppdragsmengden og antallet kunder økt kraftig. I 2018 ble Alexander Stortiset Landskapsentreprenør omgjort til Nordisk Landskap AS for å kunne påta seg større prosjekter. For tiden har vi både en avdeling i Oslo og en ved Hamar. 

Kontaktinformasjon

22 06 03 33

post@nordisk-landskap.noCopyright © All Rights Reserved


Heggeliveien 41B, 0375 OsloTa kontakt med oss på telefon eller på e-post hvis du ønsker å avtale et møte.